MMF Zuidafrika

Zanggroep Pabo organiseert benefietconcert voor MMF

Benefietconcert 2 november 2013

Het geld wat tijdens deze benefietavond wordt opgehaald komt ten goede aan onderstaand project!

Met hulp van de Stichting MMF is in de arme gemeenschap Bruntville (Mooi River) een kleuterschool opgericht. Kinderen kunnen naar school, maar het is ook van belang dat de kinderen na deze periode ook vervolgonderwijs krijgen op een basisschool (kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar).

Voor € 3,00 per kind, per maand kan een kind een maand onderwijs volgen. 91% van de ouders kan dit niet betalen. Als mensen donateur worden voor € 15,00 per maand, dragen zij bij aan het onderwijs van 5 kinderen. Dit project blijft jaren lopen.

Uiteraard is MMF altijd toekomstgericht bezig. Het lange termijn doel is om ‘de parels’ uit de vijver te vissen. Er zijn altijd briljante kinderen die verder zouden moeten studeren maar de middelen niet hebben. Ook hierin wil MMF meedenken en eventueel bijdragen. Deze kinderen kunnen dan op latere leeftijd bijdragen aan de ontwikkeling van de eigen gemeenschap. 

Niet vergeten zaterdag 2 november in het Pheulotonia gebouw in Helmond. De avond start om 19.30 uur. Entreeprijs is € 3,00. Klik hier voor meer informatie.


Onze sponsoren

Met David

Laatste nieuws

‘Scholen voor School Project’

05-02-15 MMF Zuid-Afrika wil bij de bestaande Bruntville Primary School een bibliotheek verwezenlijken. Daarvoor wil MMF de handen ineen slaan met Nederlandse scholen uit de regio Veghel, Uden en omgeving.