MMF Zuidafrika

Veiling schilderij Ellen Voets

Ellen draagt onze stichting een warm hart toe. Op meerdere manieren heeft Ellen ons al ondersteuning geboden. Zelf heeft ze ook een passie voor Afrika.

Galerie De Leeuwenhoeve te Goirle heeft Ellen genodigd haar medewerking te verlenen aan de opening van de galerij. Met als resultaat dat het werk van Ellen tijdens de opening en de weken erna wordt tentoongesteld. Daarnaast heeft  Ellen op 20 mei een live action painting sessie verzorgd. Het schilderij dat tijdens deze sessie is gemaakt (twee olifanten), wordt nu via een live veiling aangeboden. Galerie De Leeuwenhoeve en Ellen stellen de volledige opbrengst minus de BTW ten goede aan de Mabhalane Mthembu Foundation. Hiervoor zijn wij ze uitermate dankbaar.

De veiling is tot eind juni te volgen via http://www.deleeuwenhoeve.nl/wp-content/uploads/2012/03/120504-expositie-website.pdf en uiteraard kunt u nog bieden tot eind juni. Vooral de laatste dagen zal het erom gaan spannen wie zich de gelukkige nieuwe eigenaar mag gaan noemen van dit bijzondere kunstwerk.

Ellen Voets is een zeer gerenommeerde kunstenares. Een vast thema in haar werk is Afrika. Haar schilderijen kenmerken zich door een overweldigend kleurenpracht en prachtige composities van voornamelijk Afrikaanse dieren die daar nog in het wild leven. U vindt meer informatie over Ellen en haar werk op www.ellenvoets.nl.

 


Onze sponsoren

2atwork

Laatste nieuws

‘Scholen voor School Project’

05-02-15 MMF Zuid-Afrika wil bij de bestaande Bruntville Primary School een bibliotheek verwezenlijken. Daarvoor wil MMF de handen ineen slaan met Nederlandse scholen uit de regio Veghel, Uden en omgeving.