MMF Zuidafrika

Evenement Vol Smaak

In het kader van Helmond Food (van 29 september t/m 6 oktober 2012) was er op 29 september het “Evenement Vol Smaak”.  Tijdens Helmond Food werken overheid, onderwijs en bedrijfsleven samen om meer aandacht te vragen voor Food in de breedste zin van het woord. Tijdens het Evenement Vol Smaak draait het om beleving: beleving van lekker eten, design, technologie, kunst, pure ingrediënten en een veiling voor het goede doel. MMF werd door Greetje van Beers (www.musicala.nl) voorgesteld als goed doel. Dit voorstel werd omarmd door de Junior Kamer Peelland die zich voor het onderdeel het goede doel sterk maakte. Doorlopend werd er tijdens het hele Evenement Vol Smaak kunst dat een link had met voeding, geveild. De opbrengst, ruim € 800, komt ten goede aan het voedselprogramma van MMF.

Graag willen wij van MMF alle mensen die een bijdrage hebben geleverd  aan deze activiteit oprecht en hartelijk bedanken. Dit voor de organisatie, inzet van vrijwilligers, kunstenaars en alle aanwezigen voor het bieden op de kunstwerken. Dankzij jullie allen is het een daverend succes geworden!

Evenement vol Smaak Helmond sept 2012

 


Onze sponsoren

Walther Vastgoedbeheer

Laatste nieuws

‘Scholen voor School Project’

05-02-15 MMF Zuid-Afrika wil bij de bestaande Bruntville Primary School een bibliotheek verwezenlijken. Daarvoor wil MMF de handen ineen slaan met Nederlandse scholen uit de regio Veghel, Uden en omgeving.