MMF Zuidafrika

De €1 actie

Wellicht heeft u er al iets van meegekregen en anders leest u het hier. We hebben als stichting bedacht social media te gaan inzetten om geld in te zamelen voor de pick-up auto. De aanschaf van een solide en onderhoudsvriendelijke tweedehandsje stond vorig jaar al op onze wenslijst.

Vorig jaar was het een wens. Dit jaar is het een "must". De huidige auto is bezweken en we zitten nu zonder vervoer. Voor ons betekende dit dat we snel aan de slag moesten om nog dit jaar voldoende geld voor dit doel in te zamelen om de vervanging van het oude beestje te regelen. Via de voorzitter, Wim van Berlo, is de stichting aangemeld bij LinkedIn. Vele hebben zich inmiddels aangemeld en zijn gelinkt met MMF.

We hebben aan alle netwerkleden gevraagd om €1 te doneren voor de aankoop van de auto en tevens gevraagd om hun netwerk uit te nodigen ook €1 te doneren. Daarnaast hebben we hen gevraagd deze actie door te geven in de daarachterliggende netwerken. De actie is bijzonder goed ontvangen en spontaan doneerden mensen vaak meer dan €1. Tot op heden heeft de actie € 7759,33 opgebracht! Dat is ca. 75% van het bedrag dat we minimaal nodig hebben voor de aankoop van een betrouwbare pick-up. 

We zijn er bijna! Maar dat is nog niet helemaal. We moeten nog even door. Via Facebook gaan we de actie voortzetten. Met zo eentje als hiernaast te zien is, zouden we heel tevreden zijn! Hier gaan we dus voor! Wilt u meer weten of een donatie doen, kijk dan op www.facebook.com/#!/groups/mmfzuidafrika. Een donatie rechtstreeks op ons rekening is natuurlijk ook mogelijk. Het nummer hiervoor is ABN AMRO 89 37 92 136. Je kunt dit doen onder vermelding van "actie auto". Alvast hartelijk bedankt!


Onze sponsoren

2atwork

Laatste nieuws

‘Scholen voor School Project’

05-02-15 MMF Zuid-Afrika wil bij de bestaande Bruntville Primary School een bibliotheek verwezenlijken. Daarvoor wil MMF de handen ineen slaan met Nederlandse scholen uit de regio Veghel, Uden en omgeving.