MMF Zuidafrika

De €1 actie deel 2

Het ziet er naar uit dat de auto er gaat komen. Alfred en zijn dochter Zama zijn gisteren naar de stad geweest om te zoeken. Zijn hebben daar een Nissan “bakkie” met canopy gevonden met een 2 ltr. motor. De auto heeft 170 000 km gelopen. We krijgen een jaar lang garantie. Volgens Alfred ziet de auto er heel netjes uit, ook van binnen. De auto kost ongerekend ongeveer € 9500,00. We hebben op dit moment € 8000 vrij voor de auto. Zama gaat de andere € 1500 betalen.

Alfred heeft jaren gewerkt om een van zijn kinderen te kunnen laten studeren. (Zama)  Er was niet genoeg geld om ook de andere kinderen te laten studeren. Zama is afgestudeerd op de universiteit. Zij heeft daar rechten gestudeerd en heeft nu een goede baan kunnen vinden. Hierdoor ziet haar toekomst er heel wat beter uit dan wat Alfred haar die mogelijkheid niet geboden had.  Zama wil nu de € 1500 betalen om haar bijdrage te leveren en om haar dankbaarheid te tonen. Ik vind het geweldig en wou het graag met jullie delen.

Maandag gaan ze de garage bellen om een afspraak te maken voor dinsdag.

Onze sponsoren

Autobedrijf Greijmans

Laatste nieuws

‘Scholen voor School Project’

05-02-15 MMF Zuid-Afrika wil bij de bestaande Bruntville Primary School een bibliotheek verwezenlijken. Daarvoor wil MMF de handen ineen slaan met Nederlandse scholen uit de regio Veghel, Uden en omgeving.