MMF Zuidafrika

Benefietconcert Zanggroep Pabo

Benefietconcert Zanggroep Pabo goes Africa

Op 2 november startte om 19.30 uur het Benefietconcert voor onze Stichting. Zanggroep Pabo heeft dit concert geinitieerd en georganiseerd onder de bezielende leiding van Monique Vreeswijk, actief zingend lid van de vereniging.

In een uitverkochte zaal in het Pheulotonia gebouw te Helmond  waren de muzikale optredens van het Pabo-koor, Pabo-junior en Pabo-Band te horen en te zien. Ook de percussieband Metisse uit Eindhoven trad op waarbij ze het publiek meenamen  naar Afrikaanse sferen. Kunstenares Ellen Voets schilderde ondertussen een prachtig schilderij dat op die avond ter plekke ter veiling werd aangeboden.

De omlijsting van de avond werd gedaan door verschillende ondernemers die in stands producten uit Afrika aanboden of zoals door Gemsbok Reizen vertelden over prachtig georganiseerde reizen naar landen in Afrika. En de bezoekers konden kennismaken met de Stichting. Het bestuur was aanwezig om de verschillende projecten toe te lichten maar vooral om te vertellen waarom ondersteuning nog steeds nodig is.

De avond was een fantastisch succes. Er is een gigantisch mooi bedrag bijeengebracht door de bezoekers en we hebben ook nog een aantal sponsoren mogen toevoegen aan onze lijst. Maar wat vooral bij blijft is de warme sfeer en oprechte belangstelling van de aanwezigen. 

Namens het bestuur willen wij Zanggroep Pabo en allen aanwezigen heel hartelijk danken voor een geweldige avond en uw bijdragen.


Onze sponsoren

Graficonnect

Laatste nieuws

‘Scholen voor School Project’

05-02-15 MMF Zuid-Afrika wil bij de bestaande Bruntville Primary School een bibliotheek verwezenlijken. Daarvoor wil MMF de handen ineen slaan met Nederlandse scholen uit de regio Veghel, Uden en omgeving.